Gedraaid Goed     
elke week een nieuw muziekthema en... omdat die plaatjes zo lekker doordraaien


Welkom op onze website

Een gezellig programma op de radio. Dat maken we wekelijks met plezier voor jou. Radio Geniaal bewijst hoe leuk internetradio kan zijn. 

Muzikaal omarmen wij jou met deze aflevering rond het muziekthema 'omarmen'. Luister de aflevering terug via   https://soundcloud.com/user-935331513/gedraaid-goed-afl-30-omarmen

Met nog de verwachting op een aantal mooie nazomerdagen houden wij misschien een beetje het vakantiegevoel vast. Luister je mee?  https://soundcloud.com/user-935331513/gedraaid-goed-voor-jouw-zomergevoel

Gedraaid Goed heeft wekelijks een nieuw muziekthema en verrassende muziek.Op www.radiogeniaal.nl  kun je elke zondag van 16 tot 18 uur naar ons programma luisteren. Elke maandag wordt het programma herhaald tussen 13 tot 15 uur. 

In Gedraaid Goed hoor je hollandse artiesten, maar ook engelse en duitstalige muziek. De rode draad in het programma is een muziekthema. Elke week is dat weer een verrassing. De presentator en programmasamensteller is een prettige persoonlijke gastheer met een ruime radioervaring. Op deze website lees je meer over het radioprogramma. Via de links navigeer je naar website en andere sociale media. Veel kijk- lees maar vooral luisterplezier gewenst.